Primera plana > Novetats
NUEVA SELECTIVIDAD
Nuevos aspectos de la nueva selectividad

El proyecto que se plantea supone un avance importante para los alumnos que pretenden acceder a estudios universitarios ya que aumentan las posibilidades de éxito en la prueba.

ELS ALUMNES DE L'IES PRENEN ELS CARRERS D'ALACANT
L'alumnat de 3r, 4t i BAT acudeix a la manifestació d'Alacant
Comença la manifestació amb els alumnes nuciers al capdavant
Els alumnes de 3r d'Eso, 4t d'Eso, 1r i 2n de BAT han anat en el matí de hui fins a Alacant a la manifestació convocada pel Sindicat d'Estudiants a la capital, on més de 1.000 persones ens hem manifestat pel centre de la ciutat.
VAGA EL DIA 13
Els alumnes decideixen secundar la vaga

Els delegats de l'IES de tercer, quart d'ESO, primer i segon de BAT decidiren el passat divendres 31 secundar la vaga convocada pel Sindicat d'Estudiants el dia 13 de novembre.

CANTAVEN CONSIGNES COM "NO A BOLONYA!"
Els alumnes de l'IES es manifesten
Només arribar prenem la plaça
Els alumnes de l'IES han anat pels carrers del poble manifestant-se.
ADMISIÓN PROVISIONAL
Publicada la Lista de Admitidos en el Instituto
La lista provisional de alumnos admitidos procedentes de otros Centros se encuentra expuesta en el tablón de anuncios del Instituto. Hay un período de reclamaciones hasta el día 18 de julio y la lista definitiva se publicará el 21 de julio. Los alumnos admitidos definitívamente deberán matricularse entre el 25 y el 29 de julio.
FASE B
Ayudas para Libros de Texto
Los nuevos alumnos, admitidos este año en el Instituto, y los que repitan 4º de ESO pueden solicitar ayudas para libros de texto hasta el día 19 de setiembre.
EVALUACIÓN FINAL DE 2º DE BACHILLERATO
El 79,3 % de los alumnos del Instituto obtiene el Título de Bachillerato
Gráficos de los resultados globales de los alumnos que obtienen o no el Título de Bachillerato

Hoy, viernes 30 de mayo se han celebrado las Evaluaciones finales de los grupos de 2º de Bachillerato, en las que cada alumno recogerá el fruto de su trabajo. La entrega de notas será a las 12 h.

Los examenes de Selectividad se celebrarán los días 10, 11 y 12 de junio. Toda la información necesaria para matricularse y prepararse en la página Especial Selectividad de nuestra web.

MEDIACIÓ DE CONFLICTES
Curs de formació per a l'alumnat del 2n. cicle d'ESO per a la resolució de conflictes.
El curs de "Mediació escolar" tindrà lloc durant els mesos d'abril i maig. El curs serà impartit per el grup de professors/es de l'IES que ja han fet el "Modul I" de "Mediació escolar".
"RASTRILLO" SOLIDARI
Col·labora amb l'ONG "Save the children"
El dia 30, com la majoria sabeu, es celebra el dia de la "Pau". Hem pensat que tots podem col·laborar amb "Save the children" participant en el "rastrillo" solidari.
ELS ALUMNES DE BATXILLER I 1r D'ESO PODRAN ESCOLTAR A L'ESCRIPTORA "CARME MIQUEL" A L'IES LA NUCIA.
El proper dia 15 de febrer a les 12'10 "Carme Miquel" donarà una xerrada per als alumnes de BAT i 1r d'ESO
El divendres 15 de febrer "Carme Miquel", autora de literatura juvenil i infantil entre altres, farà una xerrada-col·loqui amb els alumnes de BAT i 1r d'ESO.
CARTA A LOS ALUMNOS
Reflexiones de un estudiante
Queridos compañeros otro curso mas, otra promoción de Bachiller que se va a la Universidad, otra de 4º de la ESO que decide su futuro. Cabe destacar de este curso la humanidad del Centro o mejor dicho la calidad humana tanto de los profesores como de los alumnos y administrativos del Centro.
BEQUES PER A BATXILLERAT
L'IVAJ convoca 900 beques Eurocursos 2008
Web de l'IVAJ: www.ivaj.es

Per ordre del 26 de novembre del 2007, de la Conselleria de Benestar Social, en el DOCV núm 5658, de 12 de desembre del 2007, s'han convocat les beques per a la realització de cursos d'idiomes en països de la Unió Europea.

El termini finalitza el 24 de gener de 2008.